Het verhaal van TallDutchman

Wij hebben de lekkerst zittende sportbroek die er is, tenminste dat vinden wij!

Bedacht met sporters en ontworpen in Nederland
De sportbroek van TallDutchman is door onszelf in Nederland ontworpen en samen met onze kledingmaker geperfectioneerd tot de lekkerst zittende sportbroek die je wilt hebben. Allerlei sporters, van fitnessfanaten tot hardlopers, hebben meegedacht over het ultieme comfort en de handigste features, zoals een binnenbroek voor je telefoon.

De perfecte fit en de beste kwaliteit
De perfecte fit is tot stand gekomen door twee broeken in één te maken. De broek aan de buitenkant is gemaakt van een speciale mesh stof met kleine gaatjes die ademt, maar waar je niet doorheen kunt kijken. Hij zit wat losser en beweegt met je mee als jij het uiterste moet geven tijdens het sporten.

De broek aan de binnenkant sluit door de comfortabele stretch stof juist nauw aan om je lichaam zodat alles op z’n plaats blijft tijdens het sporten 😉

Speciale smartphone pocket en handige zakken met rits
De sportbroek zit niet alleen fantastisch, de vier pockets maken ‘m ook nog eens erg handig. De smartphone pocket op de binnenbroek zorgt ervoor dat je telefoon altijd op z’n plek blijft tijdens het hardlopen, fitnessen of tennissen. De andere broekzakken hebben ritsen zodat je gemakkelijk je sportattributen, zoals een proteïnereep, bij de hand hebt. Daarnaast zit er nog een kleine pocket op de achterkant van de broek zodat je gemakkelijk en veilig je sleutels of een pasje kunt bewaren. Het enig wat jij nog hoeft te doen is sporten!

TallDutchman sportbroek collage

Het ontstaan van TallDutchman
Ik ben Joost, de bedenker van de TallDutchman Sportbroek. Ik heb een passie voor marketing, het creëren van een mooi product en het bouwen van een tof merk. Daarnaast heb ik twee marathons gelopen, meerdere halve marathons, ben ik af en toe terug te vinden in de sportschool en beoefen ik graag verschillende sporten.

Bij alles liep ik tegen een klassiek probleem aan: ik kon nooit chille sportkleding vinden. Daarom heb ik het beste van het bestaande aanbod gecombineerd en samen met mijn eigen ervaringen en andere sporters de ideale sportbroek bedacht, ontworpen en gemaakt. Waar moest hij aan voldoen? Allereerst moest hij extreem lekker zitten en met je meebewegen tijdens het sporten. Daarnaast moest hij handig zijn. Want waar laat je je telefoon en sleutels tijdens een pittige work-out? Én hij moest er tof uitzien natuurlijk. Dat alles heb ik gecombineerd in de TallDutchman Sportbroek.

Waarom de naam TallDutchman? Omdat ik 201 cm lang ben. De naam is ooit geboren met het idee om producten te maken voor mensen die geen standaardmaat hebben, zoals ik. De TallDutchman Sportbroek speelt hierop in; hij is namelijk voor iedereen. Of je nou maar één keer per week in de sportschool te vinden bent of het liefst hele marathons loopt, gespierd en groot óf wat smaller bent; door zijn perfecte fit, goede kwaliteit, handige features en betaalbare prijs is het de ideale sportbroek voor heel veelzijdig Nederland.

Wil je zo’n chille sportbroek bestellen? Dat kan hier! Je wilt echt niet meer zonder als je deze eenmaal bent gaan dragen.

Bedankt en veel plezier met de lekkerst zittende sportbroek!
Groet, Joost

Joost TallDutchman

New York City Marathon, nog zonder TallDutchman Sportbroek