Retourneren

Ben je toch niet helemaal blij of heb je de verkeerde maat besteld? Kan gebeuren!

Items moeten binnen 30 dagen na ontvangst van je bestelling aan ons worden geretourneerd.

Retouradres
TallDutchman
Malakkastraat 51 / 3531HM / Utrecht

Let op!
Bewaar het verzendbewijs zodat je ten alle tijden kunt aantonen dat het pakket verstuurd is. Het is alleen mogelijk een item per post te retourneren, fysiek brengen is helaas niet mogelijk. 

Gebruik het retourformulier, download het retourformulier hier.

Hoe moet ik de sportbroek(en) verpakken?
Je kunt de sportbroek in dezelfde envelop (Fashionpack van PostNL) retourneren als je deze netjes hebt uitgepakt volgens het kartelrandjes bovenaan. De instructie staat achterop de Fashionpack.

Waar moet een retour aan voldoen?
Ongedragen en originele staat. Je mag de shorts passen, doe dit wel op een hygiënische manier! Zorg er wel voor dat de items ongedragen en in originele staat aan ons worden geretourneerd.

Hoe zit het met de terugbetaling? 
Na ontvangst van je retourzending ontvang je uiterlijk na 10 werkdagen een bevestiging van je terugbetaling per e-mail. Wij versturen op dit moment geen ontvangstbevestiging, controleer hiervoor de track & trace die je hebt gekregen bij het retourneren van je bestelling.

Hoe zit het met de verzendkosten
Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor het retourneren voor eigen rekening zijn. Tenzij vooraf anders besproken en bevestigd.

Is ruilen mogelijk? 
Nee, het is helaas niet mogelijk om direct om te ruilen. Om het gewenste artikel te ontvangen kun je een nieuwe bestelling plaatsen en de andere aan ons retourneren.

Heb je toch nog hulp nodig? We staan voor je klaar: contact ons hier